TÜM SEKTÖRÜNÜZLE TEK BİR YERDE BULUŞUN
AMI Plastics World Expos, 13-14 Kasım 2024’te Cleveland, OH, ABD’de geri dönüyor. Etkinlik, aynı yerde düzenlenen dört sergiyi bir araya getiriyor: Compounding World Expo, Plastics Recycling World Expo, Plastics Extrusion World Expo ve Polymer Testing World Expo ve odaklanmış konferans salonları. Katılımı ücretsiz olan bu fuarlar, plastik sektörünün her yerinden profesyonelleri iki gün boyunca ağ oluşturma, bilgi paylaşımı ve inovasyon için bir araya getiriyor.

Bu, Kuzey Amerika’daki plastik birleştirme, geri dönüşüm, ekstrüzyon ve test endüstrilerindeki şirketlerin en büyük toplantısına erişme fırsatınızdır! Yeni teknolojileri keşfedebilecek ve tedarikçileri tek bir uygun konumdan karşılaştırabileceksiniz.

Sergilerin yanı sıra, endüstrinin büyük sorularını yanıtlamaya ve bilmeniz gereken teknoloji ve malzeme gelişmelerini tartışmaya odaklanan dört konferans salonu da yer alacak.

E1143 nolu standımızda Erkinel olarak geliştirdiğimiz ekstrüzyon bilgi sistemimizin online demosunu sergileyeceğiz. Ayrıca bu teknolojinin sektör için sunduğu potansiyel ile ilgili sunumumuzla organizasyona katkı sağlayacağız.

https://na.compoundingworldexpo.com/ami-plastics-world-expos https://na.compoundingworldexpo.com/ami-plastics-world-expos/erkinel https://na.extrusion-expo.com/conference/program#loc-2